Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

søndag 28. februar 2010

Jumping Fleas er med på "Kronen på verket" oppfølgeren til Biroama AID fra 2008


"Kronen på verket" er navnet på konserten som på mange måter avslutter det store løftet for kulturscenen Biorama i Holmestrand. Navnet på konserten kom til da Lions Club i Holmestrand skjenket ny PA (høytaleranlegg) til huset. Dette var det siste store løfte for den tekniske oppgraderingen av scenen og er "kronen på verket".

Jumping Fleas er selvfølgelig invitert til å delta på dette store arrangementet. Vi håper vi kommer til å kaste så mye glans over kvelden at den tåkete stjernehimmelen virkelig skinner! Vi er også veldig spendt på hvordan de nye høytalerne takler ukulelen i sin helhet ift. lyd, karakter, dybde, spenn og musikalitet. Vi håper vi kommer ut til vårt publikum for å si det sånn...!

Mer info om konserten 13. mars og hvem som skal opptre sammen med oss kommer snarlig!

Her er et bilde fra forrige gang det var dugnadskonsert for Biorama (Biorama AID) der vi også debuterte på denne scenen. Siden har vi stått her flere ganger, og vi er helt sikre på at vi har vært en av de artistene som har gjort denne scenen til en kulturmeteropol i verdensklasse sammen med Marit Larsen, Nordic Tenors, Trio Mediæval, Karpe Diem og Erik og Kriss bare for å nevne noen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar