Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

lørdag 31. juli 2010

Sponvika: 97 kroner og 3 dollar

The Jumping Fleas med 97 kromer og 3 dollar på Sponvika Vertshus.

















The Jumping Fleas har vært i Nesten-Sverige (også kalt Sponvika, der Svinesund-broa skånsomt berører det norske fastlandet). Med stormende jubel og tilrop som "jeg synes de spilte bra, jeg" kunne JF nok en gang konkludere med enorm suksess. Selv om publikum var både få og uinteresserte, klarte JF å trekke stemningen til enorme høyder. Særlig på grunn av bandets nye røyk-kanon.


JF nå også med røyk-kanon















The Jumping Fleas oppfordret publikum til å legge penger i kofferten (kollekt, som bandet kaller det) og også her var resultatet over all forventning. Hele 97 kr. og $3 havnet i kofferten. Ja, du leste riktig. 3 dollar! Dette er kanskje et beskjedent honorar, tenker du. Men tatt i betrakning antall tilhørere, må samtlige ha gravd dypt i lommeboka.

JF regner med å slite ut $-tegnet på tastaturet i årene fremover. Vi har alltid visst at Nesten-Sverige ville bli JFs vindu mot det store utland.













Med dette kunne bandet markere sitt 2-års jubileum. Dette ble altså feiret med konsert og påfølgende diesel-pumpe-fotografering.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar