Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

tirsdag 1. februar 2011

The Jumping Fleas Creative Process RevealedMange har spurt the Jumping Fleas om hemmeligheten bak den ustoppelige kreativiteten. JF har nå bestemt seg for å beskrive sin kreative prosess i detalj. Overskriften er skrevet på engelsk, for å få flere treff på Google.

THE CREATIVE PROCESS
JF Media, som står bak alle reklamekampanjer, boards, t-shirts, cover, posters og frimerker med "the Jumping Fleas" har utarbeidet et detaljert kart over den kreative prosessen. Det begynner ganske enkelt:

Deretter følger den vanskelige "Kill your darling"-fasen. Også kjent som "Break your ukulele":

Så settes idéene i kok. Prosessen har da pågått i ca 15 minutter. Tankekartet ser omtrent slik ut:

Resten av prosessen kan oppsummeres veldig enkelt:
DET SOM IKKE KAN GJØRES PÅ EN KVELD, ER IKKE VERDT Å GJØRE.
Dermed bretter alle opp ermene og setter igang. Resultatet kan være en film, konsert, World Tour, Online Computer Game eller UkuleleWorldFestival. Uansett: Det som ikke kan gjøres på en kveld, er ikke verdt å gjøre.

Resultatene kommer da også på løpende bånd. Det er hevet over tvil at the Jumping Fleas er en suksess. Og med mottoet "Music is a little bit - image is everything" er mulighetene uendelige!

ROCK ON!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar