Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

tirsdag 15. mars 2011

The Jumping Fleas promoterer Norsk Ukulelefestival på NRK Østafjells!

En grytidlig morgen tirsdag 15. mars i det herrens år 2011 møtte Jumping Fleas usminket opp i NRK Østafjells sitt studio for å promotere sommerens ukulelefestival. Med gromsete stemmebånd og halvsure ukuleler (opptaket foregikk delevis ute i minus 1 grader og strengene ble fort stive) framførte JF kjente å kjære sanger for Østafjells-lytterne. Journalistene ble så revet med at de grep fatt i ukulelene til gutta å posserte på ekte rockestjerners vis (se bildene under) 

Jumping Fleas kan ikke annet en å kalle sin første radioopptreden en suksess, og gleder seg til å komme tilbake til NRK Østafjells. Her var det sååå hyggelig å være!!!

Her kan du høre sendingen, klikk HER
(Vi er på etter 7 minutter og 57 sekunder :-)

Journalistene tok helt av...!!!!
Her er gutta avbildet med sammen med sitt store forbilde Aslag fra Hellbillies. Dette bilde hang på Hall of fame veggen til NRK Østafjells og er det nærmeste gutta i JF har kommet i forhold til å møte sitt store forbilde. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar