Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

søndag 4. desember 2011

Jumping Fleas rocket Larvik sammen med Gyldenløve Swing Ensemble


The Jumping Fleas tok velfortjent juleferie etter en fantastisk aften med Gyldenløve Swing Ensemble. Som gjesteartister gjorde JF nok en gang en super-suksess-konsert som vil ta ukulele og Swing til nye høyder. Jumping Fleas swingte som aldri før, til klappsalver fra en fullsatt sal. Bortsett fra første rad, som var tom. Sikkert pga høy lyd fra the Jumping Fleas.

Aldri før har Larviks grunn blitt rystet så kraftig, eller sett et tilsvarende musikalsk høydepunkt. Det måtte altså et ukulelerockeband fra Holmestrand til for å sette rocken i høysetet i Vestfolds sørligste by. Jumping Fleas passer dessuten godt i Larvik, siden de ser på seg selv som pionerer. Ikke ulikt Thor Heyerdahl.

Det kan også nevnes at Gyldenløve Swing Ensemble heller ikke er så verst.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar