Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

onsdag 13. januar 2010

Fra arkivet: Biorama AID


Siden The Jumping Fleas har en historie som strekker seg over flere år, velger vi (til glede for nye lesere) å trekke noen av våre gamle jobber frem fra glemselen.

20. oktober 2008: Jumping Fleas meldte seg på Holmestrands svar på World Aid: Biorama Aid. Med to selvskrevne tekster, til to kjente melodier, skapte Jumping Fleas stor stemning fra scenekanten. For at ikke stemningen skulle bli altfor høy, valgte vi å spille med notestativ. Dette viste seg å være et godt valg, da det ikke ville tatt seg godt ut om vi skulle kuppe hele showet. Neste gang skal vi derimot kaste notestativet, og da vil “ikke et sete være tørt” etter konserten, som det heter.

De to selvskrevne låtene var “Uken” og “The Jumping Melody”, to svært dype tekster. Tekstene handler stort sett bare om oss selv.

Vi takker for at vi fikk være med på Biorama Aid. Arrangementet var et lokalt kraft-tak for Holmestrands kulturhus. Arrangørene ba på sine knær om å få Jumping Fleas med på konserten, noe vi ser på som en stor ære. At arrangøren likner veldig på både DeamonFlea og Schudd Flea, er en ren tilfeldighet.

Bilder fra konserten og mer snacks finner du på vår hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar