Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

mandag 11. januar 2010

Jumping Fleas rocker sanitetsdamene!



Mandag 11. januar lettet taket på Kjærsenteret i mmmm..... Holmestrand! JF entret de eldres høyborg med noen deilige ukulele-svisker og sparket igang det nye sanitets året. Og det ble ikke spart på superlativene. Ord som:"Gud, de er flinke!" og "Vil dere bli med i Norske Kvinners Sanitetsforening?" haglet mot oss og fastelavn-ris ble byttet ut med fastelavn-ros.

Og ikke nok med det. Tross manglende medlemsskap ble JF overrakt splitter nye (plastpakkede / ubrukte) t-skjorter med NKS-logo på og meterhøye snitter ble servert til kaffen sammen med ordentlige fløtemugger. Deretter ble JF tilbudt scenen nok en gang, til dundrende klappsalver og ønsker om ekstranummer. Vi takker for fantastisk mottakelse og nok et bevis på at JF og skikkelige damer er en uslåelig kombinasjon.

Nå er vi klar for loppemarked og fjærfarging!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar