Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

lørdag 15. januar 2011

Jumping Fleas varmet opp for Ophelia Orchestra


The Jumping Fleas sammen med Ophelia Orchestra. Ophelia er de UTEN briller. Bildet er tatt av Hofs eminente kulturkonsulent Mette Måge Olsen.







Ophelia Orchestra hadde den store ære å spille konsert etter oppvarming fra the Jumping Fleas. Det hele var en nyttårskonsert i Hof, der Ophelia hadde en fantastisk konsert med musikk fra første halvdel av 1900-tallet. Stemningen var fantastisk, og JF entret scenen med ett mål for øyet: å gjøre publikum møre og mottakelige for Norges beste ragtime orkester.


Som vanlig ga Jumping Fleas "jernet" og ga det ungdommelige publikummet en opplevelse de sent vil glemme. 
Jumping Fleas debuterte med nye instrumeter. Her ser dere UkulElvis med en klassisk Bass Balalaika, kalt Utebassen,  og DeamonFlea med sin Strumstick direkte importert fra USA (the United States of America).

ScuddFlea spilte på sin nye Little Martin gitar, antakeligvis samme gitarmerke som Marit Larsen bruker.  Han kjenner nemlig en som har gått i klassen hennes. På ordentlig.

JFs faste lydmann, Sven Nilsen, som står ved spakene og skrur og skrur. Som regel på en kaffekanne. Ikke minst kjører han også lyset for the Jumping Fleas. Sven er alltid ubegrunnet positiv og har aldri uttrykt hva han egentlig mener om the Jumping Fleas. JF er evig takknemmelige for det. LYL* (*Love You Lots).

Det beste med konserten var selvfølgelig JFs backstageområde. For første gang ble vår raider tatt seriøst, med ubegrenset tilgang til TWIST. Og én Cola på deling. LYL* Mette Måge Olsen (kulturkonsulent i Hof kommune).

Paparazzi-skudd mot UkulElvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar