Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

lørdag 30. april 2011

Jumping Fleas igjen tilbake på Reidvintunet i Hillestad


Reidvintunet, Hillestad sin kulturperle og Jumping Fleas sin hovedscene i bygda.
Deamon og Scudd Flea
Jumping fleas var lørdag 30. april tilbake på Reidvintunet i Hillestad. Denne gangen var det Deamon og Scudd Flea som gjorde jobben. Det var en liten forsamling på rundt 20 mennesker som var samlet på tunet. Gutta leverte en intimkonsert til suppa inne i storstua, som endte med trampeklapp, mange lovord og spørsmål om de er tvillinger. Anledningen var en organisert kulturtur i regi av Lions Holmestrand som hadde med seg en gjeng på rundtur i kommunen. Og hva var vel riktigere enn å få Jumping Fleas til og toppe det hele under middagen, etter en lang formiddag med kulturinntrykk. Jumping Fleas er glade for å bli satt pris på som sterke kulturformidlere, noe som blir viktigere og viktigere i musikkbransjen, siden platesalget stuper over hele verden.

Etter intimkonserten gleder gutta seg til neste helg da de skal inn på Dizziy Showteater og da kan vi garantere at det ikke blir intimkonsert akkuratt (se tidligere bloggpost).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar