Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

torsdag 14. april 2011

BREAKING NEWS: The Jumping Fleas på Dizzie Showteater 7. mai 2011

Endelig! Muligheten managementet har ventet på! The Jumping Fleas HAR BLITT SPURT om å opptre på  Dizzie Showteater 
7. mai 2011 kl. 20.00!

Denne unike muligheten lot ikke bandet gå fra seg. De tre stjernene fikk beskjed via telex til sin bandbuss og trang ikke lang betenkningstid.

Bak invitasjonen står det sagnomsuste Puddel- og heavyrock-bandet GlamJam som  spiller hits fra 80-tallet. Gutta trang oppvarming, og hva var vel mer naturlig enn å ringe Jumping Fleas Official Management?

JF har pondus til å varme opp hele Oslo om nødvendig! "The Jumping Fleas are going to Rock the City!!!

Dette er GlamJam og arrangementet:

GlamJam - Rock The Night!!!

Glam Jam har et eget nettsted som du kan besøke her: GlamJam eller du kan melde deg på arrangementet på facebook for å få en plass på konserten. Eller se på deres egen facebookgruppe for mer info! Du kan også melde deg på til: nasselang@gmail.com



OBS! Det er ikke lagt ut billetter. Man må melde seg på!



Trrykk på bildet for å se det større.

De sier: "Etter en lang hvileperiode kan GlamJam glede dere med markering av turnéstart på Dizzie 7. mai kl. 20:00. Vi inviterer dere alle med på en reise gjennom 80-tallet. Dette blir en konsert du sent vil glemme! We rock the night!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar