Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

lørdag 22. januar 2011

Jumping Fleas desverre ikke nominert til Spellemannsprisen i år heller...Bare Egil Band gir JF håp!








Jumping Fleas registrerer at de heller ikke i år er nominert i noensomhelst kategori eller underkategori under årets Spellemannsprisutdeling. JF registrerer samtidig at Egil Hegerberg (40år) fra bandet Bare Egil Band trekker seg fra sin nominasjon.
Se Egils egen blogg HER eller på VGs eller Dagbladets oppslag

JF venter dermed i spenning på om telefonen nå kommer til å ringe og ringe med mas fra nominasjonskomiteen. JF kommer selvfølgelig til å takke JA til en vilkensomhelst nominasjon siden det vil gi oss (antagelig) mer publisitet en denne bloggen.

Siden Egil Hegerberg (40 år) i Bare Egil Band håper at hans stunt skal gi han mer publisitet enn nominasjonen, ønsker JF selfølgelig å spre hans budskap på verdensveven slik at han ikke melder seg på igjen.

Kjør på  Egil Hegerberg (40 år) i Bare Egil Band du gir JF og andre hardtslående artister håp om å komme igjennom nåløyet. Selv om JF er menn og... "kvinner leser mer, er mer pliktoppfyllende og har høyere krav til egne prestasjoner og dermed har et solid fortrinn som tekstforfattere. Noen av dem behersker sogar britisk! De har også visse fysiske fortrinn" ref: Egil Hegerberg (40 år) i Bare Egil Band. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar