Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

lørdag 19. januar 2013

Nyttårskonsert for 3. gang og stor stemning i Hof i Vestfold


For tredje år på rad stilte The Jumping Fleas opp på nyttårskonsert i kultursalen Hof sammen med Ophelia Ragtime Orchestra. Og tradisjonen tro varmet gutta opp publikum, klare til å ta imot Morten Gunnar Larsen og alle de andre musikerne i Ophelia. Det er nok ikke ofte ellers i året at de får et så oppvarmet publikum som når gutta i JF har varmet dem opp. Og når The Jumping Fleas er "i det lune hjørnet" varmer det helt inn til hjerterota. Her kommer den ene perlen etter den andre av selvskrevne hitter som snart blir ordentlige hitter (det gjelder bare å få sagt det mange nok ganger :-). Gutta takker for oppdraget og at The Jumping Fleas ser ut til å være uunværlige når det kommer til å sette nyttårsstemningen i Hof! Godt nytt år alle sammen!
Foto: Mette Måge Olsen
Foto: Mette Måge Olsen
Foto: Mette Måge Olsen
Foto: Mette Måge Olsen

Ophelia 
Livets glade gutter - The Jumping Fleas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar