Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

torsdag 10. januar 2013

Sakral konsert med The Jumping Fleas

The Jumping Fleas var i det lune hjørnet i går kveld, da vi varmet opp for mesternes mester, ragtime-pianisten Morten Gunnar Larsen. Konserten i regi av kulturYkirken i Holmestrand ble en nydelig opplevelse som varmet frosne vintersjeler. Og frosne plektre.
The Jumping Fleas og Morten Gunnar Larsen

Vi stilte opp med speilsolbriller og hvite skjorter. For første gang holdt vi en konsert med utelukkende egne låter. Med gitar, bass, mandolin og selvsagt ukulele ble kirken fylt av låter som "Barkebåt", "Tosomhet", "Novembervise" og "Du er sommer'n".

Applausen runget mellom benkeradene og stjernene funklet i kirkevinduene. I ettertid har vi fått høre at vi bør være mer i "Det lune hjørnet". Så da har vi altså introdusert et nytt konsept: The Jumping Fleas i Det Lune Hjørnet.

OG... vi gleder oss til å spille på konsert med Morten Gunnar Larsen neste fredag i Hof. Da kan dere møte The Jumping Fleas og Ophelia Ragtime Orchestra for tredje år på rad! Godt nytt år!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar