Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

søndag 24. oktober 2010

En suksesshistorie

The Jumping Fleas besøkte Oslogryta igår. Bandet var "undercover" og ble ikke engang gjenkjent på gaten. Men suksessen kom allikevel snikende. 

Bass-balalaika, nå i privat eie.
Det startet med diskret besøk hos 4Sound og Hornaas Musikk, der nye instrumenter ble testet og vurdert. Og det ble fort kjærlighet ved første blikk. Etter noen spaserturer mellom de to butikkene, ble ganglaget raskere og raskere og iveren større. Et kupp var innen rekkevidde og the Jumping Fleas skulle endelig ta steget opp i de obskure instrumenters rekker.

Kjøpet ble straks et faktum: Etter meget god behandling og forhandling kunne Hornaas Musikk endelig bli kvitt en BANJO-UKULELE og ikke minst en BASS-BALALAIKA! Og de unge gitarfreakene hos 4Sound kunne himle med øynene i smug da vi bar ut en MARTIN mini-gitar i heltre. 


Og som ekspeditørene hos Hornaas sa, seg imellom: "Nå kan du sikkert bli kvitt de gamle joggesoene dine også!"

Banjo-ukulele. ENDELIG!
Nå tror du kanskje at suksesshistorien slutter der. Men det gjør den ikke. For selv om the Jumping Fleas var undercover, ble fristelsen for stor. The Jumpin Fleas holdt sin FØRSTE GATEKONSERT med NYE INSTRUMENTER umiddelbart. I fare for å vekke for mye oppsikt ble det kun spilt én låt: "Ain't she sweet"... og bandet tjente dermed 20 KRONER PÅ 2 MINUTTER! 

På vei mot millioner.
Med tanke på at én låt på iTunes koster 8 kroner, betyr dette at the Jumping Fleas har et enormt potensiale, da én Jumping-låt umiddelbart verdsettes til hele 20 kroner av tilfeldig forbipasserende. Og enkel matematikk tilsier også at 20 kroner på 2 minutter, raskt kan bli til 600 kr timen, 5000 kr. dagen, 35000 kr. uka eller 1,8 millioner i året. Og med tanke på at vi skal gjøre dette til vi er 80 år, snakker vi en gevinst på nærmere 81 millioner.


Snakk om suksesshistorie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar