Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

fredag 29. oktober 2010

Jumping Fleas ROCKA fagbrevutdelingen for nordre Vestfold

Mens UkulElvis satt og ble inspirert i Oslo Spektrum og så på scenografi og lyssetting under "Mamma Mia" for å planlegge Jumping Fleas neste opptreden, måtte Deamon Flea og Scudd Flea jobbe hardt i Holmestrand.

Med ca 100 mennesker til bords entret JF Holmestrand Fjordhotell i kjent stil. Ja, det var så mye mennesker tilstedet at stjernene nesten forsvant i folkemengden. Se bildet:




















Det var også så mørkt at de to musikkerne knapt kunne se notene, så her måtte det meste tas på sparket og på gefylen! Men med nye instrumenter og masse pågangsmot leverte de en konsert som ingen fagbrevsmottaker noen gang har sett maken til. Og selv om Deamon Flea var så forkjølet at han følte seg som en ukulele med vegg til vegg teppe inni, kunne gutta høste rosende ord i vestibylen etterpå. De ble på direkten spurt om JF var interessert i spillejobber i Høyjord og Andebu til sommeren. Noe de ikke kunne benekte (selvfølgelig). Dette er jo tross alt upløyd land for JF.

Deamon og Scudd mener med dette at de har fortjent ukulelefagbrev og vel så det! (De takker heller ikke nei til mesterbrev) Derfor tok de like gjerne bilder som de skal sende til mamma og bestemor med Haandverkerforeningens faner i bakgrunnen. Gutta er sikker på at bildene kommer til å stå på nattbordet til resten av fansen også. Ønsker du en kopi, ta kontakt! (UkulElvis...Scudd og Deamon regner med at bildene kommer til å henge i stua de!)

Jumping Fleas er glade for at de kan være til inspirasjon for nye håndtverker og fagbrevsinnehavere. Hvem vet...kanskje vi  får se en egen ukulelelaug under fagbrevsutdelinger landet rundt når denne sterke opplevelsen får sunket inn hos de tilstedeværende på Holmestrand Fjordhotell! Takk for oss!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar