Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

torsdag 7. oktober 2010

Jumping Fleas rocka Eikelund Barnehage 17. september

Jumping Fleas ga alt og mer til under Eikelund barnehage sitt 5 års jubileum i Eikelund Barnehage!
Et fantastisk publikum hadde møtt fram for å høre og se de store stjernene!! (Det sitter flere ute av bildet til venstre...)
Daglig leder måtte selvfølgelig være med på en gjesteopptreden noe hun klarte med glans!!!
Her har vi fått et bilde som viser hvor entusiastiske publikum var, særlig de som sto og "Rocka bigtime" på scenekanten.

















Og som seg hør og bør la vi igjen et minne på personalrommet (Også kalt The Greenroom eller BackStage eller personalrommet).

Jumping Fleas har med dette holdt konserter for alle aldere (0-100 år) og kan nå kalle seg et folkelig rockeband (Folkrock som det også heter). Vi takker nok en gang for tilliten og benytter anledningen til å ønske alle som jobber i barnehage (med mye snørr og høstforkjølelse) god bedring og Gode Nye 5år ;-) Rock On Kids!!! We love you lot`s!!!

Bildene er tatt av Eikelund Barnehages egen kanonfotograf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar