Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

torsdag 10. juni 2010

Deamon Flea på vei mot berømmelsens tinde i Hillestad!

Deamon Flea hadde stor suksess på folkemøte i Hillestad med sin solo-opptreden!




Tilbakemeldingen var: "Tusen hjertelig takk. Du er helt rå :) og folk satte pris på innslaget ditt. For en stemning det skapte... en super åpning!!!"


En annen skriver: "Sender noen bilder fra igår. Ikke særlig god kvalitet, men skal man bli verdenskjent så får man plukke med seg alt på den tornefulle vei mot berømmelsens tinde ;) Veldig hyggelig at du kunne komme, en artig start på et alvorlig tema!"


Med dette legger han nok et visst press på  Scudd og UkulElvis! Samtidig takker Deamon Flea for tilliten  og konstaterer at den trange oppveksten på indre Eplerød... i Hillestad... i Holmestrand... i.... har gitt han noe som han nå formidler gjennom musikk og image!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar