Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

mandag 29. mars 2010

Fra arkivet: Vedtekter ved stiftelsen av Jumping Fleas som formidlende og utøvende kulturaktør!

Her har vi rotet fram og børstet støvet av et gammelt historisk dokument som stammer fra Jumping Fleastidenes morgen. Dette dokumentet vitner om at Jumping Fleas ikke bare er et rockeband, men en bevegelse i norges musikkmiljø!

Vedtekter for
JUMPING FLEAS
Stiftet 31.07.2008 Sandefjord bibliotek
av Hans Jørgen Sandnes & Jon Løvaas.

Visjon:
Vi kommer aldri til å bli milionærer på vårt daglige virke, så derfor skal vi bli det på å spille ukulele. Tidsaspekt: Så fort som mulig!

Vedtekter:
(Jumping Fleas – heretter kaldt JF)
§1 – For JF er ukulele det viktigste instrumentet i verden. Det kan suppleres med andre instrumenter, forutsatt at det er hensiktsmessig og de forsterker ukulelen ikke overdøver den. Dette vurderes fortløpende.
§2 – Det er et krav at medlemmene i JF ikke har Ukulele som profesjon, men at instrumentet binder medlemmene sammen på grunn av musikken og ikke på grunn av akademiske og intellektuelle tulleting.
§3 – Det er viktig at medlemmene i JF ikke er skolerte på instrumentet da de kan gå sterkt ut over det kunstneriske utrykket til JF. (Skolerte musikere har en tendens til å opptre på en seriøs måte).
§4 – Hvert medlem i JF må eie minst èn Ukulele. Pris og kvalitet er ikke viktig så lenge den kan stemmes sånn passe.
§5 – Hans Jørgen Sandnes og Jon Løvaas med familie har alle arverettslige rettigheter til JF , dette for å sikre familiene i all fremtid (Slekters gang). Det kan allikevel velges andre til leder verv hvis det er hensiktsmessig og dette fører til raskere visjonsoppnåelse.
§6 – Eventuelt nye medlemmer får godtgjørelse etter fordelingsnøkkelen: Vinning etter spinning. (”Du er hva du spiller” som vi liker å si).
§7 – Det må avholdes årsmøte en gang i året når eller hvis det passer mellom gigger og øvelser.
§8 – JF stemmer etter kammertonen som er 440 MHz (og forøvrig den vanligste). Dette for å sikre eventuelt samspill med andre i Norge og verden forøvrig.
§9 – JF er livssynsnøytrale fordi livssyn som regel bare kludrer til en hel masse unødvendige ting, som ikke hadde vært noe problem hvis det ikke hadde vært for livssynet.
§10 – Nye paragrafer kan tilføyes når disse ikke lenger holder mål. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar