Velkommen til The Jumping Fleas

Du har nå funnet siden til det fantastiske bandet The Jumping Fleas. Med fokus på ukulele og andre undervurderte instrumenter er The Jumping Fleas et av de mest spennende tilskuddene til den norske musikkfloraen*
(*dette utsagnet mangler kilde-henvisning. Det er mulig vi har funnet på dette selv. Uansett, det ser bra ut på trykk!).

MUSIC IS A LITTLE BIT – IMAGE IS EVERYTHING!

mandag 22. mars 2010

Jumping Fleas Ukulelefavoritter!

Her er favoritt ukulelene til gutta! Det er nok mange der ute som lurer veldig på hva slags ukuleler Jumping Fleas lager sine vakre toner med og her kommer svaret:


UkulElvis spiller hovedsaklig på en Lanikai LU-11 sopranukulele (til venstre). Dette er en forholdsvis billig ukulele og det er utrolig hvor mye musikk man kan få for ca 500 spenn. Ukulelvis har elsket dette instrumentet siden han kjøpte det. "Dette er nok den første og beste" som han liker å si. Han har prøvd seg på en flying-V og en Morgan EL ukulele men faller alltid tilbake på sin elskede Lanikai LU-11.

Schudd Flea spiller hovedsaklig på en Lanikai LU-21 consert ukulele (i midten). Denne har en litt fyldigere sound og er også større en sopranukulelen. Siden Schudd også spiller gitar er nok dette et instrument som ligger hans hjerte nærmest. Han har også en Morgan sopran og en Morgan EL ukulele, men kommer som regel trekkende med sin Lanikai LU-21.

Deamon Flea er kapitalisten av de tre og har invistret i en Bruko N0.6 sopran ukulele (til høyre). Den er dobbelt så dyr som UkulElvis sin, men etter å ha prøvd alt han kommer over av ukuleler en periode (alt fra 175 kroners og oppover) har Deamon Flea endelig slått seg til ro og funnet freden. "Denne er fantastisk god å spille på" sier han til kjedsomlighet. Bruko er Tysk kvalitet fra ende til annen med heltre mahogny kasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar